ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σοκ με Τζανδάρη στον Πανιώνιο, έξι μήνες εκτός

Σοκ με Τζανδάρη στον Πανιώνιο, έξι μήνες εκτός
Τζανδάρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φοβερά άτυχος ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος στην προπόνηση του Πανιωνίου τραυματίστηκε σοβαρά. Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη την Τρίτη (29/3) ο Φάνης Τζανδάρης του Πανιωνίου. Ο 23χρονος χαφ χτύπησε στην προπόνηση, που έγινε στη Φυλή, και τα νέα μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν δυσάρεστα.

Διεκομίσθη στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, εξετάστηκε από τον γιατρό και πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστο Δάρρα, και η μαγνητική έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στον έσω πλάγιο. Έχει πειραχτεί φυσικά και ο μηνίσκος του. Άρα για έξι μήνες ο Τζανδάρης θα μείνει εκτός δράσης.

Τις επόμενες μέρες θα χειρουργηθεί και θα επιδιώξει με τον καιρό να επανέλθει. Υπενθυμίζεται ότι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης πήγε το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια (9 στο πρωτάθλημα, 2 στο κύπελλο).

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ ενημέρωσε: " Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Φυλής, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια της προπόνησης, τραυματίστηκε ο Φάνης Τζανδάρης. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από τον γιατρό της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα.

Οπως διαγνώστηκε, ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, μερική ρήξη έσω πλάγιου και μερική ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Στο μεταξύ επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων, οι διεθνείς, Μασούρας, Σιώπης και Ρισβάνης. Ο πρώτος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν αποθεραπεία. Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί ρεπό, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη με πρωινή προπόνηση που θα γίνει στο στάδιο της Φυλής".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ