ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σκέφτεται τη Ζάλτσμπουργκ ο Φούντας

Σκέφτεται τη Ζάλτσμπουργκ ο Φούντας
Φούντας INTIME SPORTS

Ο Ταξιάρχης Φούντας βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα στον Πανιώνιο και θέλει να συνεχίσει έτσι, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Ζάλτσμπουργκ, στην οποία ανήκει.

Κατακόρυφα έχει ανεβάσει την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια του Πανιωνίου ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός από το Μεσολόγγι, που έως σήμερα έχει αγωνιστεί σε συνολικά 29 ματς με τους ''κυανέρυθρους'', έχει σημειώσει τέσσερα γκολ και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Κόντρα στη Βέροια, στο νικηφόρο 4-2, έβαλε δύο γκολ (το 2ο και το 3ο) και η παρουσία του για την κατάκτηση των τριών βαθμών ήταν καταλυτική. Για όσους δεν θυμούνται, ο Φούντας ανήκει στη Ζάλτσμπουργκ, με την οποία τη σεζόν 2013-2014 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Δεν κατάφερε να παίξει στους Αυστριακούς, για αυτό δόθηκε δανεικός εκείνη τη σεζόν σε Λίφερινγκ και Γκρέντιγκ, ενώ φέτος ανήκει στο δυναμικό του Ιστορικού. Θέλει μέχρι τέλους να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, ώστε όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός να επιστρέψει στη Ζάλτσμπουργκ και να πάρει παιχνίδια!

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ