ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σιώπης: "Στον Πανιώνιο δεν παίζεις για την… πάρτη σου"

Σιώπης: "Στον Πανιώνιο δεν παίζεις για την… πάρτη σου"
Σιώπης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μέσος του Πανιωνίου, Μανώλης Σιώπης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Ο βραχνιασμένος Μανώλης Σιώπης, μίλησε για το κλίμα στον Πανιώνιο και «απολογήθηκε» στην έναρξη της συνέντευξης του στον Sport24 Radio για την φωνή του:

« Είμαστε όλοι μία οικογένεια. Συγγνώμη για την φωνή, αλλά τραγουδούσα με τα παιδιά», ενώ αναφέρθηκε και στις βραδινές εξόδους του με τους συμπαίκτες του έπειτα από την επιτυχημένη χρονιά των «κυανέρυθρων», « να σας πω την αλήθεια έχουμε πάει στα μπουζούκια μόνο δύο φορές».

Για το κλίμα στον Πανιώνιο:«Είμαστε όλοι μια παρέα. Παίζει ρόλο και η ηλικία που έχουμε όλα τα παιδιά. Το κλίμα στην ομάδα είναι φιλικό. Φάνηκε και από την χειρονομία που κάναμε για το Φάνη Τζανδάρη».

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο «όπλο” του Πανιωνίου: «Θα πω ότι είναι η δουλειά. Όλα τα παιδιά σκίζονται στην προπόνηση. Ο κόουτς μας έχει πολύ πειθαρχημένους. Δεν υπάρχει όπλο. Είναι η δουλειά και ότι είμαστε ομάδα. Κανείς δεν παίζει για πάρτη του».

Για το αγωνιστικό στυλ της ομάδας και ότι δεν αλλάζει όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος: «Αυτό το στυλ το έχει δώσει ο κόουτς με βάση τους παίκτες που έχει».

Για το αν επηρεάζονται από όλα τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν: «Γενικά γίνονται συζητήσεις. Αυτό του τύπου όχι. Μας κρατάει χαμηλά ο κόουτς. Κουβεντιάζουμε τι κάναμε χθες, προχθές. Καμία ομάδα δεν το έχει ζήσει αυτό. Από την αρχή δουλεύαμε σκληρά, φέρναμε ολοένα και περισσότερους βαθμούς και διαψεύδαμε τον καθένα».

Για το αν υπάρχει άγχος επειδή έχουν ανέβει οι απαιτήσεις: «Δεν έχουμε καθόλου άγχος. Κάθε παιδί διψάει για διάκριση, αλλά μέσα από την ομάδα».

«Δεν είναι παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά το παιχνίδι του Κυπέλλου στην Τούμπα», το σχόλιο του Μανώλη Σιώπη, για τον αγώνα που τον «ενόχλησε» περισσότερο.

Αναφορικά με την καλή εικόνα που έχουν δείξει φέτος απέναντι στον ΠΑΟΚ και αν τον… έχουν υποστήριξε ότι, «δεν μπορώ να πω ότι τον έχουμε. Δουλέψαμε και δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για την ομάδα που δυσκόλεψε περισσότερο τον Πανιώνιο: «Μας δυσκόλεψε πολύ έως πάρα πολύ η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Εφόσον βρήκαμε τα μαρκαρίσματα γιατί είχε φοβερό passing game, ήταν καλύτερα. Άλλο παιχνίδι που θα ξεχωρίσω, στην δεύτερη αγωνιστική στην έδρα του Ηρακλή. Ξεκινούσε η χρονιά, όλοι μας είχαν ότι είχαμε ήδη χάσει και τελικά πήραμε το διπλό».

«Δεν σκέφτομαι το μέλλον, μόνο το παρόν. Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό ήθελα να πάω σε μία ομάδα να βελτιωθώ και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Μου έδωσε την ευκαιρία ο Πανιώνιος», δήλωσε ο 22χρονος αμυντικός μέσος, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει την εξέλιξη που είχε μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό.

«Εγώ θέλω μόνο να δουλεύω και να βελτιώνομαι», είπε για το αν υπάρχει «ταβάνι» στην εξέλιξη του και της ομάδας.

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Δεν θα τον κρίνω μόνο σαν προπονητή, αλλά σαν πατέρα. Θέλει το καλό μας. Το παν για εκείνον είναι η πειθαρχεία. Μας έχει σαν οικογένεια. Ότι και να πω για τον κόουτς είναι λίγο. Οι πράξεις του τα λένε όλα».

Για το αν εκείνος άξιζε μία ευκαιρία παραπάνω εκείνος στον Ολυμπιακό και ο Ρισβάνης στον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω αν είχαμε δικαίωμα, αλλά στον Πανιώνιο δείχνουμε με την παρουσία μας στον Πανιώνιο ότι ίσως έπρεπε να μας δώσουν μία ευκαιρία. Ίσως να μην μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε».

Για το αν θα επέστρεφε στον Ολυμπιακό: «Εάν σου αρέσουν τα δύσκολα πας στον Ολυμπιακό. Έχει μεγάλο ανταγωνισμό, είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, παίζει Champions League, οπότε πας».

«Νιώθουμε σαν παιδιά της πλατείας. Μας έχουν αγκαλιάσει. Αν πηγαίνει καλά η ομάδα όλα είναι καλά»,υποστήριξε για το κλίμα που επικρατεί στην… πλατεία.

Για την ομάδα που έχει ξεχωρίσει στην φετινή Super League και την ομάδα που τον έχει απογοητεύσει: «Όντως ο Πλατανιάς κάνει μία πολύ καλή χρονιά. Σταθερά ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στις καλές ομάδες. Αυτός που με απογοήτευσε είναι ο ΠΑΟΚ. Έχει ΤΟ μπάτζετ και βρίσκεται για να παλεύει να βρει θέση στα play off. Ο Ολυμπιακός είναι άλλη κατηγορία κάθε χρόνο.»

Στην «κλασική» ερώτηση της εκπομπής για το ποια ομάδα «βλέπει» να κατακτά ή θέλει να κατακτήσει το Champions League, ο Μανώλης Σιώπης, απάντησε με νόημα ότι είναι… Ρεάλ Μαδρίτης!

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ