ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σιώπης: "Ο Πανιώνιος έχει φέτος το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας πενταετίας"

Σιώπης: "Ο Πανιώνιος έχει φέτος το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας πενταετίας"
Σιώπης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την άποψη πως ο Πανιώνιος διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας πενταετίας εξέφρασε ο Μανώλης Σιώπης, μιλώντας στη ΝΟVA, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους των "κυανέρυθρων". Ανησυχία για Γκιοάτα.

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τη λευκή ισοπαλία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, την άποψη πως ο Πανιώνιος διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας πενταετίας εξέφρασε ο Μανώλης Σιώπης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους των "κυανέρυθρων".

"Ο Πανιώνιος έχει φέτος το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας πενταετίας. Σε σχέση με πέρσι έχουμε περισσότερη ποιότητα. Φέτος έχουμε στόχο μία ανάλογη πορεία με πέρυσι", είπε αρχικά ο μέσος του Πανιωνίου, Μανώλης Σιώπης, ενώ για το γεγονός πως παρόντος του Σκίμπε, έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι, είπε: "Εγώ κάνω ότι μπορώ για το καλό της ομάδας. Δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ".

Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική, είπε: "Μακάρι".

Για τη συνέχεια, δήλωσε: "Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, αλλά με το ρόστερ που έχουμε και τη δουλειά που γίνεται είμαι αισιόδοξος πως θα πάμε καλά".

Για το ότι ο Πανιώνιος "βγάζει" συνεχώς παίκτες, σχολίασε: "Είναι το καλύτερο σκαλί στην Ελλάδα. Δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες και υπάρχουν τεχνικοί όπως ο κύριος Ουζουνίδης και ο κόουτς τώρα (σ.σ. ο Μιλόγιεβιτς) που μας δείχνουν εμπιστοσύνη".

Για το ματς με την ΑΕΚ, ανέφερε: "Αν είχαμε και περισσότερο καθαρό μυαλό στη τελική πάσα... Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη χωρίς πίεση. Αλλά εκεί στη τελική πάσα είχαμε θέμα. Ο Μασούντ γενικότερα θέλει να κάνει το παιχνίδι της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος. Εβγαλε και μία εξαιρετική κάθετη στον Καρίμ".

Φόβοι για Γκιοάτα

Εξάλλου, εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη ο Ζερόμ Γκιοάτα στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο 22χρονος αμυντικός έχει υποστεί θλάση βαριάς μορφής στο δεξί του πόδι και αν επιβεβαιωθούν, τότε θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Στον Πανιώνιο ελπίζουν οι σημερινές εξετάσεις να είναι καλύτερες.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μιλόγεβιτς: "Είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία"
"Κόλλησε" ξανά η ΑΕΚ, 0-0 με τον Πανιώνιο
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ