ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σιώπης: "Ήταν 22 γουρούνια σε ένα γήπεδο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)
Κόντε, ΠΑΣ, Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανώλης Σιώπης δήλωσε ότι στο ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος έπαιξαν "22 γουρούνια σε ένα γήπεδο". Ο Μανώλης Κόρμπος υποστήριξε ότι δεν έπρεπε καν να γίνει το ματς στους Ζωσιμάδες.

Έντονα εκνευρισμένοι οι παίκτες του Πανιωνίου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όχι τόσο εξαιτίας της ήττας, όσο με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ο αμυντικός χαφ των "κυανέρυθρων", Μανώλης Σιώπης, είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

"Ο κόσμος δεν είδε καν παιχνίδι, ήταν 22 γουρούνια σε ένα γήπεδο, ο Θεός να το κάνει γήπεδο. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό το ματς. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, όπου θα παίξουμε σίγουρα σε καλύτερο γήπεδο. Το καλό είναι ότι όσοι έπαιξαν βγήκαν υγιείς".

Από τη μεριά του ο έτερος χαφ, Παναγιώτης Κόρμπος, δήλωσε: "Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας. Δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια γήπεδα στην Σούπερ Λίγκα. Ευχαριστώ τον Θεό που βγήκαμε αλώβητοι και δεν είχαμε τραυματισμούς. Η λάσπη έφτανε μέχρι τον αστράγαλο.

Δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε τα πόδια μας. Ούτε εμείς ούτε οι παίκτες του ΠΑΣ. Πιο πολύ βόλεϊ ήταν παρά ποδόσφαιρο. Τι να αναλύσουμε; Ούτε ο ΠΑΣ είχε τακτική, ούτε εμείς. Και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Δεν έχουμε μαζέψει τυχαία τόσους βαθμούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νικητής στη λασπομαχία, 1-0 τον Πανιώνιο
ΠΑΕ Πανιώνιος: "Παίξαμε βόλεϊ, πόλο και πάλη"
Μιλόγεβιτς: "Συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων"
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ