ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σημάδευε τα δοκάρια ο Πανιώνιος, 1-1 με τον Αχαρναϊκό

Σημάδευε τα δοκάρια ο Πανιώνιος, 1-1 με τον Αχαρναϊκό
Μπουμάλ, Πανιώνιος, Αχαρναϊκός INTIME SPORTS

Δίχως νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε το φιλικό του Πανιωνίου με τον Αχαρναϊκό, που έγινε το Σάββατο (5/9) στη Νέα Σμύρνη. Προηγήθηκε η ομάδα του Μενιδίου, ισοφάρισαν δύο λεπτά μετά οι "κυανέρυθροι".

Ισόπαλος (1-1) ο Πανιώνιος σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Οι "κυανέρυθροι" είδαν δύο φορές την μπάλα να αποκρούεται από το δοκάρι, σε προσπάθειες των Μπουμάλ και Ντουρμισάι.

Ο Αχαρναϊκός προηγήθηκε στο σκορ με γκολ που σημείωσε ο Ματσούκας στο 75' (είχε και δοκάρι στο 73'), όμως δύο λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Μπλέτσας με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Σημειώνεται ότι ο προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, χρησιμοποίησε τρία από τα τελευταία τέσσερα αποκτήματα, τους Γιαννιώτη, Πολίμο και Βλάχο (δεν έπαιξε ο Μήτκας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Τασουλής, Β. Βλάχος, Χαλκιαδάκης, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ, Μητρόπουλος, Κόρμπος. Αγωνίστηκαν και οι: Γιαννιώτης, Πολίμος, Κ. Βλάχος, Πατσατζόγλου, Αργυρόπουλος, Μπλέτσας, Καθάριος, Βιγιάλμπα, Ντουρμισάι.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σ. Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Ταμπάκης, Φιγκέιρα, Μουστάκης, Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης, Κωστόπουλος, Παβίσεβιτς, Χριστοφιλέας, Μάρης. Αγωνίστηκαν και οι: Μπαμπανιώτης, Σωτηράκος, Αθανασίου, Παπαδόπουλος, Ματσούκας, Καλογερόπουλος, Χίος, Χριστόπουλος, Τέιλορ, Αναστασίου, Παπατόλιος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ