ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σάρωσε τα βραβεία ο Παναγιώτης Κόρμπος του Πανιωνίου

Σάρωσε τα βραβεία ο Παναγιώτης Κόρμπος του Πανιωνίου
EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Κόρμπος αναδείχθηκε MVP της 19ης αγωνιστικής αλλά και ο παίκτης που πέτυχε το καλύτερο γκολ την εβδομάδα που μας πέρασε στη νίκη του Πανιωνίου επί της Ξάνθης με 2-1.

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν ένας παίκτης του Πανιωνίου κατάφερε να σαρώσει τα βραβεία στους διαγωνισμούς για το καλύτερο γκολ και τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος που πέτυχε ένα φανταστικό γκολ στην αναμέτρηση με την Ξάνθη... διαδέχθηκε τον Σπύρο Ρισβάνη ο οποίος επίσης είχε κάνει το "double" την 17η αγωνιστική.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου πήρε 23,08% στον διαγωνισμό για τον MVP της αγωνιστικής και 27,55% στον διαγωνισμό για το καλύτερο γκολ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα παίκτης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ σαρώνει τα βραβεία της αγωνιστικής που αφορούν στους τίτλους του MVP και του BEST GOAL. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός, Παναγιώτης Κόρμπος, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής, αλλά και σκόρερ του καλύτερου τέρματος.

Μετά την σχετική ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε, ο αρχηγός του Ιστορικού συγκέντρωσε ποσοστό 23,08% και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Αντίστοιχα στην ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ, αυτό που σημείωσε ο Παναγιώτης Κόρμπος στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ξάνθη, αναδείχθηκε πρώτο με ποσοστό 27,55%.

Η βράβευση του Παναγιώτη Κόρμπου θα πραγματοποιηθεί σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ