ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ρίχνει "γέφυρες" επιστροφής στον Πανιώνιο ο Φούντας

Ρίχνει "γέφυρες" επιστροφής στον Πανιώνιο ο Φούντας
Φούντας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ταξιάρχης Φούντας είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον Αστέρα και έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στον Πανιώνιο. Ερωτηματικό η στάση που θα κρατήσει η διοίκηση του Πανιωνίου με τον 21 ετών μεσοεπιθετικό.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει είναι ο Ταξιάρχης Φούντας. Τον 21 ετών ποδοσφαιριστή είχε πάρει η αρκαδική ΠΑΕ ως δανεικό από τη Ζάλτσμπουργκ, αλλά δεν υπάρχει η πρόθεση να συνεχιστεί η συνεργασία.

Υπάρχουν άλλωστε οι πληροφορίες πως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Αστέρας ειδοποίησαν τους Αυστριακούς ότι θέλουν να τερματίσουν πρόωρα τον δανεισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Φούντας έχει δείξει διάθεση να επιστρέψει στον Πανιώνιο, εκεί όπου πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν το 2014-2015, με αποτέλεσμα να καταγράψει τρεις συμμετοχές στην Εθνική ανδρών.

Το ερωτηματικό, βέβαια, είναι η στάση που θα κρατήσει η διοίκηση του Πανιωνίου, η οποία πέρυσι επιδίωξε να επεκτείνει τον δανεισμό του Φούντα, αλλά αυτός έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Τρίπολης. Εφέτος με τον Αστέρα έπαιξε σε 24 παιχνίδια και σημείωσε 4 γκολ.

Photo Credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ