ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ρισβάνης: "Θα πάμε για τη νίκη στο Καραϊσκάκη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σπύρος Ρισβάνης παραχώρησε συνέντευξη στον "Sport24 Radio 103,3" και αναφέρθηκε στη νίκη του Πανιωνίου επί του Ηρακλή, αλλά και στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο αμυντικός του Πανιωνίου, Σπύρος Ρισβάνης μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για τη νίκη του Πανιωνίου 1-0 επί του Ηρακλή, αλλά και τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για την νίκη του Πανιωνίου 1-0 επί του Ηρακλή: "Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι που μετράει. Τώρα κοιτάζουμε τη συνέχεια. Η ομάδα μπορεί να πάρει νίκες ακόμη και χωρίς να παίζει καλά. Αυτό φάνηκε και σήμερα, αν και μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος. Εμείς κάνουμε αυτό που μπορούμε για να φέρνουμε τον κόσμο στο γήπεδο και χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τις κερκίδες γεμάτες".

Για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό: "Εμείς θα πάμε στο Καραϊσκάκη για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς όμως θα δουλέψουμε, θα ακούσουμε τις οδηγίες του προπονητή για να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πάμε με δημιουργικό άγχος, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ