ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρώτη προπόνηση με τα "κυανέρυθρα" για Μπεν

Πρώτη προπόνηση με τα "κυανέρυθρα" για Μπεν
Μπεν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μοχάμεντ Μπεν ήταν το νέο πρόσωπο στην προπόνηση του Πανιωνίου που διεξήχθη το Σάββατο το πρωί στο στάδιο της Φυλής.

Άμεση ήταν η ένταξη του Μοχάμεντ Μπεν στον Πανιώνιο με τον έμπειρο επιθετικό να τίθεται από το Σάββατο στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και να γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες. Ο Μπεν φόρεσε τα "κυανέρυθρα" και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο νεαρός τεχνικός έχει παραχωρήσει ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή και άπαντες θα επιστρέψουν την Δευτέρα και πάλι στις προπονήσεις για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Φυλής, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Την πρώτη του προπόνηση με τα «κυανέρυθρα» έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μπεν Μοχάμεντ.

Για την Κυριακή, ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει χορηγήσει στους παίκτες ρεπό και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα".

Εν τω μεταξύ όπως έκανε γνωστό η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ ο αγιασμός και η επίσημη πρώτη θα διεξαχθεί την Δευτέρα (11/7) στη Νέα Σμύρνη στις 6.00μ.μ. το απόγευμα και εν συνεχεία θα γίνει προπόνηση παρουσία του κόσμου της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ