ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρώτη για Ταπόκο στον Πανιώνιο

Πρώτη για Ταπόκο στον Πανιώνιο

Ο Κέβιν Ταπόκο είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Πανιωνίου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.

Δεύτερη συνεχόμενη έξοδο για τον Πανιώνιο με τους "κυανέρυθρους" την Τετάρτη να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και να θέλουν όπως έκαναν πριν τρεις μέρες και στο Περιστέρι να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενώ υπολογίζει και στον Κέβιν Ταπόκο ο οποίος για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή των "κυανέρυθρων". Στην 20άδα επίσης βρίσκεται και ο Μπάλλας που ήταν και στις επιλογές για το ματς με τον Ατρόμητο. Αντίθετα εκτός είναι οι Μπαντής και Γεσίλ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση – χαλάρωμα, που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην συνέχεια η αποστολή πέταξε για την πόλη της Ηπείρου.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην αποστολή, συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Γιαννιώτης, Βοσνιάδης, Βλάχος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Μπάλλας, Ταπόκο, Φούντας, Μασούρας, Μπεν, Σοτζέι, Καθάριος, Σαββίδης, Σταυρόπουλος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ