ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρώτη για Γεσίλ στον Πανιώνιο ενόψει Παναιτωλικού

Πρώτη για Γεσίλ στον Πανιώνιο ενόψει Παναιτωλικού

Με την προπόνηση της Παρασκευής (20/1), ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/1, 17:15). Ο Μιλόγεβιτς πήρε 19 παίκτες στην αποστολή.

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης την Παρασκευή (20/1), ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/1, 17:15) για την 17η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε γνωστή την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Ο Σέρβος συμπεριέλαβε στα πλάνα του για πρώτη φορά τον Σαμέντ Γεσίλ (θα αγωνιστεί με το νούμερο 69 στη φανέλα), τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των "κυανέρυθρων". Ο Γερμανός φορ ήταν αυτός που ήρθε ουσιαστικά ως αντικαταστάτης του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Γιαννιώτης, Βοσνιάδης, Βλάχος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Σαββίδης, Ταπόκο, Μασούρας, Μπεν, Σοτζέι, Σταυρόπουλος, Μπάλλας, Γεσίλ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ενγκόγκ, Πατσατζόγλου, ο Οικονόμου που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής και οι Φούντας, Βουκελάτος, που ταλαιπωρούνται από ίωση.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ