ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προβληματισμός για μια θέση για Ουζουνίδη στον Πανιώνιο

Προβληματισμός για μια θέση για Ουζουνίδη στον Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ο Πατσατζόγλου πήρε τη θέση του τιμωρημένου Αργυρόπουλου στην 20άδα του Πανιωνίου για το ματς με τον Παναθηναϊκό σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή.

Με μια προπόνηση που έγινε το Σάββατο το πρωί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιώνιου για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και έχει μια αλλαγή σε σχέση με το νικηφόρο ματς κόντρα στον Ηρακλή.

Χαρακτηριστικά εκτός έμεινε ο Αργυρόπουλος που είναι τιμωρημένος, αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον "Γηραιό", και τη θέση του πήρε ο Πατσατζόγλου. Ο Ουζουνίδης μάλιστα προβληματίζεται για το ποιος θα καλύψει τη θέση του Αργυρόπουλου στο αρχικό σχήμα των "κυανέρυθρων" και πιθανότατα αυτή θα είναι η μόνη αλλαγή στην ενδεκάδα.

Η εικοσάδα που έχει μαζί του ο Ουζουνίδης αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Διούδη, Τασουλή, Οικονόμου, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Πατσατζόγλου, Μητρόπουλο, Σιώπη, Κόρμπο, Μπακασέτα, Καραμάνο, Μασούρα, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριο, Βλάχο, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκη και Ντουρμισάι.

Εισιτήρια και τη Κυριακή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Εν τω μεταξύ η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί και την Κυριακή με τους ανθρώπους της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ να σημειώνουν τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων αλλά και το τι πρέπει να έχει μαζί του κάθε κάτοχος που θέλει ένα εισιτήριο.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ υπενθυμίζει πως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, θα ξεκινήσει από τις 10:00 π.μ. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα. Από τις 12:00 θα ξεκινήσει η πώληση εισιτηρίων και από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη.Και τα δύο εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους, προκειμένου να αποφευχθεί η αναμονή τους εξαιτίας της καταγραφής των στοιχείων τους, όπως απαιτεί ο νέος αθλητικός νόμος.Για την αγορά εισιτηρίου, απαραίτητα είναι η Αστυνομική Ταυτότητα, ο ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και η ΔΟΥ. Κάθε εισιτήριο θα φέρει διαφορετικό όνομα κατόχου με τα αντίστοιχα στοιχεία.

Για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου, απαραίτητος είναι και ο ΑΜΚΑ του παιδιού.Τα παιδιά έως 10 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα ισχύσουν οι ταυτότητες αθλητών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ως εκ τούτου θα πρέπει να εκδίδεται παιδικό εισιτήριο".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ