ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρόταση στον Μανιάτη ο Πανιώνιος

Πρόταση στον Μανιάτη ο Πανιώνιος
Μανιάτης, Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος αναζητά παίκτη στη μεσαία του γραμμή για τη νέα σεζόν και έχει καταθέσει πρόταση στον άλλοτε αρχηγό του, Γιάννη Μανιάτη. Η προτεραιότητα του 31 ετών χαφ και η αισιοδοξία των "κυανέρυθρων".

Η αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη αφήνει κενό στη μεσαία γραμμή του Πανιωνίου ενόψει της επόμενης σεζόν. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ψάχνεται για τον παίκτη που θα αγωνιστεί δίπλα στον Παναγιώτη Κόρμπο και ο "εκλεκτός" είναι ο Γιάννης Μανιάτης!

Ο 31 ετών χαφ έχει μείνει ελεύθερος μετά το πέρασμά του από τον Ατρόμητο, στον οποίο πρόλαβε να καταγράψει 12 συμμετοχές από τον Φεβρουάριο μέχρι τα τέλη Απριλίου. Είναι δεδομένο ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα ψαχτεί να βρει ομάδα στο εξωτερικό, αλλά η ομάδα της Πλατείας του έχει ξεκαθαρίσει ότι τον θέλει.

Δεν είναι μια εύκολη περίπτωση, δεν είναι όμως και απίθανο να ολοκληρωθεί το deal και ο διεθνής μέσος να επιστρέψει στον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2004 μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν 2010-2011. Η διοίκηση είναι αισιόδοξη πως θα αποκτήσει τελικά τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας, αλλά οριστική εξέλιξη δεν υπάρχει.

Το βέβαιο είναι πως ο Μανιάτης έχει στα χέρια του την πρόταση και καλείται να επιλέξει τι είναι καλύτερο για τον ίδιο. Το διάστημα που φόρεσε την "κυανέρυθρη" φανέλα έπαιξε σε 165 ματς, ενώ σημείωσε έξι τέρματα. Προ ημερών κρούση τού έκανε και ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά ο Μανιάτης εξέφρασε την πρόθεση να παίξει εκτός των συνόρων.

Η καριέρα του ξεκίνησε από τη Θήβα. Ακολούθησε ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός, με τον οποίο έκανε τα καλύτερά του χρόνια, παίζοντας στο Champions League. Η μοναδική ομάδα του στο εξωτερικό ήταν η Σταντάρ Λιέγης, το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016. Με την Εθνική Ελλάδας μετρά 58 συμμετοχές και 1 γκολ.

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ