ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προσύμφωνο με Πανιώνιο ο Ανσαριφάρντ

Προσύμφωνο με Πανιώνιο ο Ανσαριφάρντ
Ανσαριφάρντ

Προσύμφωνο με τον Πανιώνιο υπέγραψε ο Ιρανός Καρίμ Ανσαριφάρντ. Περιμένουν την Οσασούνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Αναμονή για Χαλκιαδάκη.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες για τον Πανιώνιο. Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν επιλέξει οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης για να αποτελέσει τον αντί-Γιάννου στη γραμμή κρούσης.

Ο 25χρονος επιθετικός δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο στην Οσασούνα και επί της ουσίας ο λόγος που δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους "κυανέρυθρους" είναι αυτός, ότι δηλαδή δεν έχει λύσει τη συνεργασία του με τους Ισπανούς. Όταν αποδεσμευτεί, τότε θα θα αποτελέσει παίκτη της ομάδας της Πλατείας.

Πάντως έχει ήδη υπογράψει ένα προσύμφωνο με τον Πανιώνιο. Υπάρχει συμφωνία και στο οικονομικό σκέλος, αλλά και στη διάρκεια του συμβολαίου, που θα είναι διετής. Από τις εκκρεμότητες που παραμένουν ανοιχτές είναι και η περίπτωση του Μπρούνο Χαλκιαδάκη, τον οποίο θέλει να κάνει δικό της η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ