ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προς ανανέωση ο Ουζουνίδης, η... μπύρα του Σιώπη

Προς ανανέωση ο Ουζουνίδης, η... μπύρα του Σιώπη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την διοίκηση του Πανιωνίου, παραμένοντας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα σεζόν. Το απρόοπτο με τον Σιώπη στο ντόπινγκ κοντρόλ.

Σιγουριά επικρατεί στον Πανιώνιο ότι θα διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal". Στον "Ιστορικό" περιμένουν την τελική απάντηση από τον Έλληνα προπονητή και φαίνεται πως αυτή θα είναι θετική για συνέχιση της μεταξύ τους (επιτυχημένης) συνεργασίας.

Ο Ουζουνίδης φαίνεται πως έχει πάρει εγγυήσεις για τις μετεγγραφές, το προπονητικό κέντρο και την σταθερότητα που ζητά ενόψει της νέας σεζόν και πως αν δεν τα καταφέρουν φέτος, του χρόνου δεν θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες για την εξασφάλιση της αδειοδότησης. Επίσης, ο ίδιος θα έχει τον πλήρη έλεγχο για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από 'κει και πέρα, η ομάδα θα πορευτεί με την ίδια συνταγή, δηλαδή φρέσκα πρόσωπα, ταλαντούχα, φιλόδοξα και με όρεξη για δουλειά. Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει και σχετική λίστα με παίκτες που να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις ενόψει της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Το ντόπινγκ κοντρόλ και η... μπύρα του Σιώπη

Εξάλλου, ένα απρόοπτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Μανώλη Σιώπη έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με το Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη και αφορά λήψη δείγματος για το ντόπινγκ κοντρόλ. Κάτι η κούραση από το ματς, κάτι το άγχος ότι πρέπει να δώσεις δείγμα και ότι κάποιος το περιμένει, έφερε δυσκολίες στον Έλληνα άσο.

Όσο κι αν προσπαθούσε, δεν μπορούσε να δώσει δείγμα και επιστρατεύτηκε μια μπύρα, ώστε να βοηθήσει τον Σιώπη να κάνει την... ανάγκη του. Όμως, ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου ζαλίστηκε, καθώς δεν είναι καθόλου συνηθισμένος στο αλκοόλ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας. Εντέλει, ο 21χρονος έφτασε με ασφάλεια στο σπίτι του μετά το ματς.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ