ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προπόνησε τον Πανιώνιο ο Ουζουνίδης

Προπόνησε τον Πανιώνιο ο Ουζουνίδης
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προπόνησε και το Σάββατο (6/8) τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Όλα ανοιχτά στη Νέα Σμύρνη για το θέμα του προπονητή μετά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Η προπόνηση του Πανιωνίου το Σάββατο (6/8) έγινε υπό την καθοδήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Εβρίτης τεχνικός, όπως και την Παρασκευή (5/8), δεν είπε κάτι συγκεκριμένο στους ποδοσφαιριστές του για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Το θέμα του στον Ολυμπιακό " κόλλησε", παρότι οι ενδείξεις συνηγορούσαν πως αυτός θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Αν δεν ήταν προχωρημένες οι επαφές μέχρι και χθες το απόγευμα, άλλωστε, οι επιτελείς του Πανιωνίου δεν θα είχαν μπει σε συζητήσεις με τον Άκη Μάντζιο (πριν από αυτόν και με τον Λεωνίδα Βόκολο).

Τώρα όμως που το θέμα του Ουζουνίδη στους "ερυθρόλευκους" δείχνει να έχει μείνει στάσιμο, όλα παραμένουν ανοιχτά και για το μέλλον του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Είναι και η επίθεση που εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί στον 48χρονο τεχνικό (για την προφορική του συμφωνία με τον Ολυμπιακό), που έχει περιπλέξει σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φαβορί για τον Πανιώνιο ο Μάντζιος
Και ο Βόκολος στη λίστα του Πανιώνιου

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ