ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προπονήσεις με τη Λας Πάλμας ο Μασούντ

Προπονήσεις με τη Λας Πάλμας ο Μασούντ

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Σοτζέι Μασούντ θα κάνει προπονήσεις για δύο εβδομάδες με τη Λας Πάλμας μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του όντας ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Σε γνώριμα λημέρια θα επιστρέφει για τις επόμενες δύο εβδομάδες ο Σοτζέι Μασούντ μετά την περιπετειώδη εξέλιξη της "σχέσης" του με τον Πανιώνιο. Στις 21/11 ο Ιρανό μέσος τέθηκε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων των κυανέρυθρων και ουσιαστικά αποτελεί ξένο σώμα.

Μάλιστα, αν πιστέψουμε τα όσα γράφονται στην Ισπανία, τότε ο Μασούντ έχει ήδη συμφωνήσει τη λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα " udlaspalmas.net" ο Ιρανός μεσοεπιθετικός έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την ελληνική ομάδα και για αυτό το λόγο θα προπονηθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες με την Λας Πάλμας. Ο Μασούντ είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2013-14 στην ισπανική ομάδα και είχε 29 συμμετοχές με πέντε γκολ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο 33χρονος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λας Πάλμας αφού το μόνο που επιθυμεί είναι να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει: "Ο Σοτζέι Μασούντ επιστέφει στη Λας Πάλμας. Ο Ιρανός θα φορέσει ξανά τα κίτρινα μετά από τέσσερις σεζόν μακριά από το νησί, αλλά δεν σημαίνει ότι θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα. Ο Ασιάτης μέσος θα κάνει μόνο προπονήσεις με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας περιμένοντας να δει τι θα κάνει στο μέλλον αφού μόλις ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο. Καθοριστικό ρόλο στο να συμβεί αυτό έπαιξαν οι εξαιρετικές σχέσεις τις οποίες έχει ο Μασούντ με τη διοίκηση της Λας Πάλμας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ