ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προκλήθηκε και απάντησε ο Ρισβάνης μετά το τέλος του Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Προκλήθηκε και απάντησε ο Ρισβάνης μετά το τέλος του Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Σπύρος Ρισβάνης πανηγύρισε έξαλλα και με άκομψο τρόπο τη νίκη της ομάδας του επί του τριφυλλιού αλλά η αλήθεια είναι πως στην διάρκεια της αναμέτρησης είχε προκληθεί και για αυτό βγήκε εκτός εαυτού.

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Πανιωνίου και ίσως είχε έναν ακόμη λόγο για να θέλει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Σπύρο Ρισβάνη ο οποίος το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από το τριφύλλι, όπου δεν υπολογιζόταν, στους "κυανέρυθρους".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με το τριφύλλι και αφού η ομάδα του είχε πάρει τη νίκη η κάμερα συνέλαβε τον Σπύρο Ρισβάνη να πανηγυρίζει λίγο πιο έντονα, να ξεσπάει και να χρησιμοποιεί και κάποια "γαλλικά".

Μάλιστα κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο, σε μια κίνηση που δεν έδειξαν οι κάμερες, ο νεαρός αμυντικός δεν πήγε να πανηγυρίσει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του αλλά κατευθυνόταν προς την πλευρά των πράσινων.

Ο Ρισβάνης δεν τα είχε φυσικά με όλους τους πρώην συμπαίκτες του, ούτε και με το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού. Στην διάρκεια του αγώνα όμως και σε διάφορα μαρκαρισμάτα και κόρνερ προκλήθηκε από κάποιες κουβέντες που αντάλλαξε και για αυτό και ξέσπασε.

Ο Ρισβάνης όταν ρωτήθηκε μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να συνεχίσει στον Πανιώνιο, είπε: " Δεν έχω να αποδείξω κάτι στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Κάνω τη δουλειά μου και όποιος με πιστεύει, με πιστεύει. Συνεχίζω να κάνω αυτό που ξέρω καλά και οι απαντήσεις θα δοθούν στο τέλος. Δεν έχω στο μυαλό μου να νικάω τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ