ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πλήγμα με Ν' Γκογκ στον Πανιώνιο, επτά μήνες εκτός με ρήξη πρόσθιου χιαστού

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ICONPRESS/ICONPRESS) ÖÁÓÇ
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ICONPRESS/ICONPRESS) ÖÁÓÇ ICON

Ο Νταβίντ Ν' Γκογκ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης και μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη διεπιστώθη ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Σοκ στον Πανιώνιο με τον τραυματισμό του Νταβίντ Ν' Γκογκ στην προπόνηση της Τετάρτης καθώς ο Γάλλος άσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για επτά μήνες.

Ο επιθετικός των "κυανέρυθρων" τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης καθώς σε μια άσκηση του γύρισε το γόνατο και εν συνεχεία ο Ν' Γκογκ πήγε για εξετάσεις και μαγνητική η οποία έδειξε το μέγεθος της ζημιάς.

Στον Πανιώνιο πήραν την απόφαση ο Ν' Γκογκ να περάσει την πόρτα του χειρουργείου σε περίπου 10 μέρες και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου επτά μήνες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Νταβίντ Ενγκόγκ, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης, όταν σε μια άσκηση γύρισε το γόνατό του. Ο Γάλλος επιθετικός, μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου και υποβλήθηκε από τον πρόεδρο και γιατρό της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα σε μαγνητική τομογραφία.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος και πλέον μετά από διάστημα περίπου 10 ημερών θα αποφασιστεί το πότε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το διάστημα της επανόδου του υπολογίζετε σε περίπου 7 μήνες".

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά το ιατρικό δελτίο ο Ταξιάρχης Φούντας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Σαμέντ Γεσίλ έχει μπει πλέον σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ