ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πήρε Κότνικ ο Πανιώνιος

Πήρε Κότνικ ο Πανιώνιος

Η σλοβενική Τσέλιε ανακοίνωσε την παραχώρηση του Μάτιτς Κότνικ στον Πανιώνιο, με τον 26χρονο τερματοφύλακα να αποτελεί τον διάδοχο του Ανδρέα Γιαννιώτη κάτω απ' τα γκολπόστ.

Ο διάδοχος του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Πανιώνιο βρέθηκε, αφού η σλοβενική Τσέλιε εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε την παραχώρηση του 26χρονου τερματοφύλακα, Μάτιτς Κότνικ στους "κυανέρυθρους".

Το συμβόλαιο του Σλοβένου γκολκίπερ ολοκληρωνόταν σε έξι μήνες, αλλά, απ' ό,τι φαίνεται βρέθηκε η "χρυσή τομή" προκειμένου να ενσωματωθεί απ' το καλοκαίρι στους Νεοσμυρνιώτες.

"Ανακοινώνουμε πως δύο μέλη της Τσέλιε, οι Μάτιτς Κότνικ και Τίλεν Κλέμεντσιτς, αποτελούν παρελθόν από την κιτρινομπλέ οικογένεια. Ο τερματοφύλακας Μάτιτς Κότνικ πηγαίνει στην Ελλάδα και ο αμυντικός Τίλεν Κλέμεντσιτς στην Ντόμζαλε", αναφέρει η ανακοίνωση της Τσέλιε, η οποία στη συνέχεια αποκαλύπτει και τον ακριβή προορισμό του Σλοβένου τερματοφύλακα: "Το νέο περιβάλλον του Μάτιτς θα είναι στην Ελλάδα, καθώς από εδώ και πέρα θα φοράει τη φανέλα του Πανιωνίου".

Ο Κότνικ άνηκε στην Τσέλιε απ' το 2011, μετρώντας συνολικά 183 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια της Prva Liga, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε τέσσερα εξ αυτών. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ντράβογκραντ, απ' την οποία τον απέκτησε η Τσέλιε τον Ιανουάριο το 2011, δίνοντάς τον -αρχικά- για έξι μήνες δανεικό στην Ντραβίνια. Έχει ύψος 1.90μ και είναι αριστεροπόδαρος. Παράλληλα, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σλοβενίας.

H ανακοίνωση της Τσέλιε:

Photo Credits: CFootball Club Celje

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ