ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Περιμένουν τις εξελίξεις με Ρισβάνη, Ντίνα

Περιμένουν τις εξελίξεις με Ρισβάνη, Ντίνα
INTIME SPORTS

Στον Πανιώνιο αναμένουν τις αποδεσμεύσεις στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να προσεγγίσουν τους Σπύρο Ρισβάνη και Θανάση Ντίνα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Εκ προοιμίου, η ενίσχυση του Πανιωνίου αποτελεί δύσκολη διαδικασία, λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων και των περιορισμών από τους κανόνες της Superleague.

Ωστόσο, στη Νέα Σμύρνη θα κινηθούν στις μεταγραφές και σε πρώτη φάση, περιμένουν τις αποδεσμεύσεις στον Παναθηναϊκό για να προσεγγίσουν τους Σπύρο Ρισβάνη και Θανάση Ντίνα.

Με τον Ρισβάνη η υπόθεση είναι πιο απλή και εκτιμούν ότι μόλις μείνει ελεύθερος, θα υπογράψει συμβόλαιο. Όμως, ορισμένες συζητήσεις για τους όρους που θα αποδεσμευτεί, έχουν καθυστερήσει την παραμονή του στον "ιστορικό".

Για τον Ντίνα, η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη και πέραν μιας διερευνητικής κρούσης, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Αμέσως μόλις λύσει τη σύμβαση του με τον Παναθηναϊκό, θα προχωρήσουν σε περαιτέρω επαφές. Ο Ντίνας είναι άνω των 24 και θα "κλείσει" μία από τις τρεις επιτρεπόμενες κινήσεις.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αρέσουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη και έχει ζητήσει την απόκτηση τους, διότι, θεωρεί ότι θα προσθέσουν ποιότητα και επιλογές στο δυναμικό του.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ