ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παντρεύτηκε ο Χατζισαφί που έρχεται Ελλάδα

Iran's Ehsan Hajsafi, left, challenges for a ball with Edhar Aliakhnovich, right, of Belarus during a friendly soccer match between Iran and Belarus, in Kapfenberg, Austria, Sunday, May 18, 2014. (AP Photo/Ronald Zak)
Χατζισαφί AP

Το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Εχσάν Χατζισαφί, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο διεθνής Ιρανός μετρά αντίστροφα για την άφιξή του στην Αθήνα. (PHOTO)

Το βράδυ της Παρασκευής (23/6) ο Εχσάν Χατζισαφί παντρεύτηκε την αγαπημένη του, στην πόλη Isfahan. Ο 27χρονος Ιρανός, που έχει συμφωνήσει να παίξει στον Πανιώνιο, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την πανέμορφη συμπατριώτισσά του.

Το επικείμενο απόκτημα του Πανιωνίου επισκέφθηκε αυτές τις μέρες το προπονητικό της Sepahan, με πολιτικά ρούχα, και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο.

Ο Χατζισαφί, παρότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Sepahan, αποφάσισε να παίξει στην Ευρώπη, καθώς με την Εθνική του θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Ρωσίας και ήθελε να κρατηθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Ο Ιρανός, υπενθυμίζεται, έχει τη δυνατότητα να παίξει όλη την αριστερή πτέρυγα, αλλά και στον άξονα. Είναι 82 φορές διεθνής με το Ιράν, με το οποίο έχει σημειώσει και έξι γκολ.

مرا عهدي است با جانان كه جانان جان من باشد

A post shared by Ehsan Hajisafi (@ehsanhajsafi28) on

(AP Photo/Ronald Zak)

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ