ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πάνθηρες" σε Ουζουνίδη στη Φυλή: "Φύγε"

"Πάνθηρες" σε Ουζουνίδη στη Φυλή: "Φύγε"
Πανιώνιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Καζάνι που βράζει" ο Πανιώνιος. Οργανωμένοι οπαδοί πήγαν το Σάββατο (6/8) στην προπόνηση της ομάδας, στη Φυλή, και ζήτησαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να φύγει.

Η προπόνηση του Πανιωνίου το Σάββατο (6/8) ήταν να γίνει στη Νέα Σμύρνη, αλλά υπό το φόβο αντιδράσεων εκ μέρους των οπαδών για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει το πρόγραμμα στη Φυλή.

Τα... παρατράγουδα ωστόσο δεν έλειψαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 30 οργανωμένοι πήγαν στο γήπεδο της Φυλής και μετά το τέλος της προπόνησης είχαν έντονο διάλογο με τον Εβρίτη τεχνικό. Του ζήτησαν να φύγει από την ομάδα και να μη συνεχίσει, μετά την προφορική συμφωνία που είχε με τον Ολυμπιακό, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει μετουσιωθεί σε υπογραφές.

"Δεν σεβάστηκες την ομάδα. Μην καθίσεις πάνω στο συμβόλαιό σου. Φύγε" φέρεται να του είπαν. Εκείνος φέρεται να τους ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει. Η κατάσταση στον Πανιώνιο είναι έκρυθμη μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Μένει να φανεί πώς θα εξελιχθούν τα δεδομένα. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (7/8) ο Πανιώνιος θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για το φιλικό με τον Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προπόνησε τον Πανιώνιο ο Ουζουνίδης
Φαβορί για τον Πανιώνιο ο Μάντζιος
Και ο Βόκολος στη λίστα του Πανιώνιου

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ