ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πανιώνιος για Ομπερτάν"

Newcastle United's Gabriel Obertan, center, evades a tackle by Liverpool's Dejan Lovren, right, as Alberto Moreno looks on during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle at Anfield Stadium, Liverpool, England, Monday, April 13, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Newcastle United's Gabriel Obertan, center, evades a tackle by Liverpool's Dejan Lovren, right, as Alberto Moreno looks on during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle at Anfield Stadium, Liverpool, England, Monday, April 13, 2015. (AP Photo/Jon Super) AP

Για την απόκτηση του 28χρονου Γάλλου πρώην εξτρέμ των Μπορντό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Ανζί και Γουίγκαν, Γκαμπριέλ Ομπερτάν, κινείται ο Πανιώνιος σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

Το βιογραφικό του "βαρύ". Άλλωστε, έχει φορέσει και τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γκαμπριέλ Ομπερτάν κυκλοφορεί ελεύθερος και η γαλλική ιστοσελίδα "Foot Mercato" τον φέρει στο στόχαστρο του Πανιωνίου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο 28χρονος Γάλλος εξτρέμ έχει προτάσεις από τις Μαλάτιασπορ, Μπούρσασπορ (όπου προπονητής είναι ο συμπατριώτης του, Πολ Λε Γκουέν), Καϊσερίσπορ, Πανιώνιο, Μπέτις και Ντίσελντορφ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ομπερτάν θα έβλεπε με καλό μάτι την επιστροφή του στη Ligue 1. Άλλωστε, το 2009 έφυγε από τη Γαλλία και δεν έχει επιστρέψει έκτοτε.

"Πανιώνιος για Ομπερτάν"

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των "κυανέρυθρων" γεννήθηκε στις 26 Φλεβάρη στο Παντέν και ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Μπορντό (αφότου είχε περάσει από τα αντίστοιχα της Παρί Σεν-Ζερμέν) και το 2006 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Εκεί έμεινε μέχρι το 2009, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Λοριάν.

Το 2009 τον απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το 2011 μετακόμισε στη Νιούκαστλ. Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στη Ρωσία και την Ανζί και την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους (2017) αποκτήθηκε από τη Γουίγκαν. Με την τελευταία είχε 12 συμμετοχές και ένα γκολ στην Championship.

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί ελεύθερος. Είναι μια δύσκολη περίπτωση, αλλά όσο δεν κλείνει κάπου, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ