ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος για Μαργκάσα

Πανιώνιος για Μαργκάσα
Μαργκάσα

Στη λίστα του Πανιωνίου για τη μεσαία γραμμή βρίσκεται ο Ρενάτο Ζοάο Ινάσιο Μαργκάσα, 32χρονος Πορτογάλος, που έχει αποκτήσει την κυπριακή υπηκοότητα. Ανήκει στην Ομόνοια, στην οποία παίζει από το 2011. (VIDEO)

Τον 32χρονο μέσο της Ομόνοιας, Ρενάτο Ζοάο Ινάσιο Μαργκάσα, έχει βάλει στο "μάτι" ο Πανιώνιος. Ο Πορτογάλος χαφ παίζει από το 2008 στην Κύπρο, με την Εθνική ομάδα της οποίας έχει χριστεί διεθνής 3 φορές.

Είναι γεννημένος στις 17 ιουλίου 1985 και στην Ομόνοια παίζει από το 2011. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 37 συμμετοχές, σημείωσε 4 γκολ και είχε 10 ασίστ! Στην Κύπρο πρωτοπήγε για λογαριασμό της Δόξας Κατωκοπιάς, προερχόμενος από την πορτογαλική Mafra.

Στη χώρα του έχει περάσει και από Alverca, Fatima, Torreense, ενώ μετά τη Δόξα Κατωκοπιάς πήγε στην ΑΕΚ Λάρνακας. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αν και ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ομόνοια.

Ο Μαργκάσα είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της Ομόνοιας, ενώ ήταν αρχηγός του "τριφυλλιού". Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έχει ήδη κατατεθεί πρόταση για την απόκτησή του.

Photo credits: omonoianews.com

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ