ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: "Είχαμε να παλέψουμε με 'φαντάσματα' του παρελθόντος"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για την εξασφάλιση άδειας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τονίζοντας πως η ΠΑΕ είχε να παλέψει με "φαντάσματα" του παρελθόντος για να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα.

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται άπαντες στον Πανιώνιο. Η ομάδα νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έφτασε τους 4 βαθμούς στα playoffs του πρωταθλήματος και παράλληλα εξασφάλισε την άδεια για την συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τονίζοντας πως είχε να παλέψει με "φαντάσματα" του παρελθόντος, μέχρι να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ να χορηγήσει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, την άδεια για την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αποτελεί για όλους εμάς, την δικαίωση των προσπαθειών που έχουν καταβληθεί, τα τελευταία τρία χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι καθημερινά είχαμε να παλέψουμε με «φαντάσματα» του παρελθόντος, βιώνοντας καταστάσεις απίστευτες, καταφέραμε μετά από 7 χρόνια, να εξασφαλίσει ο σύλλογος την απαιτούμενη άδεια.

Μπορεί να άργησε έναν χρόνο, καθώς μην ξεχνάμε ότι και πέρσι η ομάδα μας, είχε εξασφαλίσει στο δεύτερο βαθμό την άδεια, όμως δεν παύει να είναι ένα γεγονός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια.

Η επιστροφή της ομάδας μας στην κανονικότητα, επετεύχθη με κόπο, θυσίες και κόστος, το οποίο φυσικά ουδέποτε υπολογίσαμε, μπροστά στην επίτευξη του στόχου μας. Σκοπός μας από την πρώτη ημέρα, ήταν να χαραχθεί η πορεία εξυγίανσης του συλλόγου και με σωστή διαχείριση να μπορέσει η ομάδα να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να απομακρυνθεί από κάθε κίνδυνο.

Πλέον θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την οικονομική εξυγίανση και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα αποτελέσει το παράδειγμα προς όλους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ