ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Παλεύουν" με τον Στρατό στον Πανιώνιο

"Παλεύουν" με τον Στρατό στον Πανιώνιο
Πανιώνιος INTIME SPORTS

Τρεις από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του Πανιωνίου έχουν στρατιωτικές υποχρεώσεις και η διοίκηση "παλεύει" να βρει λύσεις ενόψει των επίσημων αγώνων στη Super League.

Αδυναμίες κατέδειξε το ισόπαλο (1-1) φιλικό του Πανιωνίου με τον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη, το Σάββατο (5/9). Οι Νεοσμυρνιώτες έδειξαν πως θέλουν χρόνο για να αποδώσουν τα αναμενόμενα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που "πονοκεφαλιάζει" το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση.

Οι Ντουρμισάι, Ρισβάνης και Χαλκιαδάκης πρέπει να εκπληρώσουν στρατιωτικές υποχρεώσεις και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κάνουν προσπάθειες ώστε να μη λείπει κανείς από τις προπονήσεις και τα επίσημα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τονν αγώνα της Κυριακής (13/9) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χαλκιαδάκης προτού υπογράψει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε παρουσιαστεί στο Μεσολόγγι και ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τη θητεία του. Σημειώνεται πως αυτός θα πρέπει να χάσει μερικά κιλά που έχει βάλει, αν και στην ομάδα εκτιμούν ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ