ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παίρνει Βιγιάλμπα ο Πανιώνιος

Παίρνει Βιγιάλμπα ο Πανιώνιος
Βιγιάλμπα

Ο ακραίος επιθετικός που ενδιαφέρει τον Πανιώνιο είναι ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ που εξασφάλισε το Sport24.gr.

Παίκτη από την αγορά της Λατινικής Αμερικής θέλει να αποκτήσει ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Αργεντινή, ο ''εκλεκτός'' έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Λεονάρντο Βιγιάλμπα. Είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου 1994 και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης (κυρίως αριστερά).

Από το 2012 ο 21 ετών μεσοεπιθετικός παίζει στη Βέλες Σάρσφιλντ, με την οποία έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (2012-2013), ένα Super Copa Αργεντινής. Είναι διεθνής με την Εθνική Κ17 της Αργεντινής. Αν όλα πάνε καλά, τότε ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Ελλάδα και θα ντυθεί στα ''κυανέρυθρα''.

Στο πρωτάθλημα που διανύεται στην Αργεντινή έχει αγωνιστεί σε οκτώ ματς, ενώ στα επτά ξεκίνησε ως βασικός. Ο Βιγιάλμπα, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα έρθει ως δανεικός από τη Βέλες! Ο Πανιώνιος εδώ και καιροί αναζητά παίκτες στυη μεσοεπιθετική γραμμή, μετά την αποχώρηση των Ιμπαγάσα και Φούντα.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ