ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πάει για Μπέλη ο Πανιώνιος

Πάει για Μπέλη ο Πανιώνιος
Μπέλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εξαιρετική χρονιά του Διονύση Μπέλη με την Καλλιθέα στην Football League δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Πανιωνίου, που σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr θέλουν να τον αποκτήσουν. (VIDEO).

Ο Διονύσης Μπέλης ήταν εφέτος από τους καλύτερους παίκτες της Καλλιθέας. Σε 26 παιχνίδια σημείωσε 6 γκολ, ορισμένα εκ των οποίων ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά, αυτός αυτό στο νικηφόρο (2-0) ματς απέναντι στην Καλλιθέα, στο Ελ Πάσο.

Η παρουσία του δεν έχει περάσει απαρατήρητη και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος εξετάζει "ζεστά" την περίπτωσή του. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός (είναι γεννημένος στις 26/7/1992) έπαιζε από το 2012 μέχρι το 2014 στον ΑΟ Περιστερίου, ενώ στην Καλλιθέα αγωνίζεται την τελευταία διετία.

Το συμβόλαιό του στους "κυανόλευκους" εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2018 και είναι δεδομένο ότι η Καλλιθέα δεν θα πει "όχι" αν της γίνει συμφέρουσα οικονομικά πρόταση. Θυμηθείτε το γκολ που είχε σημειώσει ο Μπέλης στο ματς με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Football League:

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ