ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πάει για Φίλιπ Μανοΐλοβιτς ο Πανιώνιος

United States' Alejandro Bedoya, left, tries to shoot past Serbia's Filip Manojlovic during a friendly soccer match Sunday, Jan. 29, 2017, in San Diego. (AP Photo/Denis Poroy)
United States' Alejandro Bedoya, left, tries to shoot past Serbia's Filip Manojlovic during a friendly soccer match Sunday, Jan. 29, 2017, in San Diego. (AP Photo/Denis Poroy) AP PHOTO/DENIS POROY

Ο Πανιώνιος κινείται για την απόκτηση του Φίλιπ Μανοΐλοβιτς, ο οποίος ανήκει στη Χετάφε. Ο 22χρονος Σέρβος με ύψος 1.97 ήταν πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός και είναι διεθνής με την Κ21 της χώρας του.

Ο Πανιώνιος έχει αποκτήσει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο τον Ζερεμί Μαλέρμπ για τα γκολπόστ και πιθανότατα θα εντάξει στο ρόστερ και δεύτερο κίπερ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει μιλήσει με τον Σέρβο Φίλιπ Μανοΐλοβιτς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Χετάφε. Αν υπογράψει στους "κυανέρυθρους" αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μανοΐλοβιτς είναι γεννημένος στις 25 Απριλίου 1996, έχει ύψος 1.97 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός από την ομάδα της Μαδρίτης, στον Ερυθρό Αστέρα (4 συμμετοχές). Έπαιξε σε ακόμα δύο παιχνίδια με την εθνική Σερβίας Κ21.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν ο βασικός γκολκίπερ του Ερυθρού Αστέρα, με τον οποίο έπαιξε σε 25 ματς. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Bežanija και Bačka Palanka. Αν ο Μάτιτς Κότνικ αποχωρήσει από τον Πανιώνιο, τότε ο Μανοΐλοβιτς θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Πανιώνιο, με τον οποίο έχει ήδη γίνει κουβέντα.

AP Photo/Denis Poroy

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ