ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Συγκλόνισε και συγκίνησε ο κόσμος"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πανιώνιος, οπαδοί EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποθέωσε τους οπαδούς της για την παρουσία τους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε λόγο για "συγκλονιστική και συγκινητική παρουσία".

Μπορεί να ηττήθηκε (1-3) από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα εύκολα, οι οπαδοί του Πανιωνίου ωστόσο στήριξαν τους ποδοσφαιριστές του. Με τη λήξη του αγώνα, τους αποθέωσαν, τους χειροκρότησαν και εκείνοι ανταπέδωσαν. Μία μέρα μετά, η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τους για τη συμπεριφορά τους.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της και ειδικά τους «Πάνθηρες» για την συγκλονιστική και συγκινητική παρουσία τους στην χθεσινή αναμέτρηση κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, έδειξαν για μία ακόμα φορά την διαφορετικότητα που διακατέχει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ως σύλλογο και με την άψογη συμπεριφορά και συμπαράσταση τους δώσανε μαθήματα αθλητικού ήθους και πολιτισμού σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Τα τραγούδια τους και η ατμόσφαιρα που διαμόρφωσαν κατά την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη της αναμέτρησης είναι κάτι που μας δίνει τεράστια δύναμη και ώθηση ώστε να συνεχίσουμε να τους κάνουμε περήφανους και χαρούμενους πετυχαίνοντας τους στόχους μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φουλ για το repeat ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Πανιώνιο
Οι οπαδοί του Πανιωνίου αποθέωσαν τους παίκτες παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
Γρηγορίου: "Όλα για την πέμπτη θέση"
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ