ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Στήριξη και στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κυριακή τον Ατρόμητο και θέλει τη νίκη για να μπορέσει να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα play off. Για αυτό και απεύθυνε εκ νέου κάλεσμα στον κόσμο της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος δεν θέλει απλά να μπει φέτος στα play off αλλά να μπει με την μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή ώστε στο τέλος να μπορέσει να βγει στην Ευρώπη. Για αυτό κάθε αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας είναι σημαντικό για τους "κυανέρυθρους".

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης υποδέχεται την Κυριακή τον Ατρόμητο σε ένα δύσκολο ματς και με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανιώνιος κάλεσε τον κόσμο να δώσει εκ νέου δυναμικό παρών, να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και να την οδηγήσει στη νίκη πάντα με κόσμιο τρόπο.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σας καλεί σε ένα ακόμα ντέρμπι για τη φετινή περίοδο, αυτό της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Είναι το πρώτο από τα μόλις τρία εντός έδρας παιχνίδια, μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Για το λόγο αυτό, το γήπεδό μας θα πρέπει να είναι γεμάτο, σε όλους τους αγώνες, προκειμένου να κατακτήσουμε και μαθηματικά μια θέση στα play off.

Ο κόσμος μας, έχει αποδείξει φέτος ότι είναι ο 12παίκτης μας και με τη δική του υποστήριξη, αλλά και την ώθηση που δίνει στην ομάδα μας, θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας.

Την Κυριακή προστατεύουμε το γήπεδό μας, όπως κάναμε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και γενικά σε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας και δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους όσους βλέπουν το ποδόσφαιρο ως γιορτή θεάματος να απολαύσουν μια ακόμα αναμέτρηση".

Συνεχίζονται οι επισκέψεις στα σχολεία

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται από πλευράς της ομάδας του Πανιωνίου οι επισκέψεις σε σχολεία της Νέας Σμύρνης και των γύρω περιοχών. Την Πέμπτη σειρά είχε το 4ο Γυμνάσιο Αλίμου. Οι Χρήστος Τασουλής και Γιώργος Μασούρας, συναντήθηκαν με τους μαθητές της τρίτης τάξης, απάντησαν στις ερωτήσεις τους και στη συνέχεια υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Φυσικά άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Οι επισκέψεις των παικτών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σε σχολεία της Νέας Σμύρνης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, θα συνεχιστούν και το αμέσως προσεχές διάστημα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ