ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Προστατεύουμε την ομάδα μας και την έδρα μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για τον κόσμο των "κυανέρυθρων" που θα βρεθεί την Δευτέρα (6/3) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ζητώντας απ' όλους να στηρίξουν την ομάδα και να μην απαντήσουν σε ενδεχόμενες προκλήσεις.

Τη Δευτέρα (6/3) το βράδυ το γήπεδο της Νέας Σμύρνης αναμένεται να γεμίσει από φίλους του Πανιωνίου που θα θελήσουν να επιβραβεύσουν τους "κυανέρυθρους" για το μεγάλο διπλό στο Φάληρο και παράλληλα να στηρίξουν την ομάδα τους στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να προστατεύσει την ομάδα και την έδρα και να μην απαντήσει σε τυχόν προκλήσεις που θα υπάρξουν. Η ανακοίνωση μάλιστα καλεί τον κόσμο να σπρώξει τους "κυανέρυθρους" στη νίκη.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εφιστά την προσοχή των φιλάθλων για την αναμέτρηση της Δευτέρας. Όλοι μαζί, προστατεύουμε την ομάδα μας, την έδρα μας, αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αποφεύγουμε να απαντάμε στις προκλήσεις και βοηθάμε τους παίκτες μας να φτάσουν στην κατάκτηση μιας ακόμα νίκης προκειμένου να διατηρηθεί και η ομάδα μας στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ