ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Πειθαρχικό παράπτωμα ο Μπακασέτας"

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Πειθαρχικό παράπτωμα ο Μπακασέτας"
Μπακασέτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε πειθαρχικό παράπτωμα οφείλεται ο αποκλεισμός του Τάσου Μπακασέτα από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με την ΠΑΕ Πανιώνιος, που υποστήριξε: "Θα διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας με τον τρόπο που θα κρίνουμε εμείς".

Επίσημη θέση για την υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα πήρε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Σε ανακοίνωσή της οι "κυανέρυθροι" επισημαίνουν ότι ο αποκλεισμός του ποδοσφαιριστή από την αναμέτρηση του αγώνα των playoffs με τον ΠΑΟΚ οφείλεται σε πειθαρχικό παράπτωμα. Τονίζεται ακόμα ότι "η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ, θα διασφαλίσει τα συμφέροντα της με τον τρόπο που η ίδια κρίνει".

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με αφορμή τα δημοσιεύματα στο σύνολο του Τύπου τονίζει: Ο αποκλεισμός του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, επήλθε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε.

Οποιοσδήποτε φερόμενος ως «διάλογος» σχετικός με τοποθέτηση μελών της διοίκησης, είτε προς τον προπονητή, είτε προς τους παίκτες, κατηγορηματικά αναφέρουμε πως είναι αναληθής. Σε τέτοιο βαθμό που αγγίζει τα όρια του φανταστικού.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα διασφαλίσει τα συμφέροντα της με τον τρόπο που η ίδια κρίνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ