ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Παίξαμε βόλεϊ, πόλο και πάλη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)
Πανιώνιος Μπεν EUROKINISSI SPORTS

Την αγανάκτησή της με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες εξέφρασε η ΠΑΕ Πανιώνιος, που εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας ότι δεν παίχτηκε μπάλα με τον ΠΑΣ, αλλά βόλεϊ, πόλο και πάλη.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και μετά το ματς η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης την αγανάκτησή της για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Οι κυανέρυθροι υποστήριξαν ότι δεν έπαιξαν μπάλα, αλλά βόλεϊ, πόλο και πάλη.

Η ανακοίνωση: "Σήμερα στα Γιάννενα όσοι νομίζουν ότι παίχτηκε ποδοσφαιρικό ματς, κάνουν λάθος. Παίχτηκε βόλλεϊ, πόλο, πάλη και εν πάσει περιπτώσει οτιδήποτε άλλο εκτός από ποδόσφαιρο. Εμείς δοξάζουμε τον Θεό που όλοι οι παίχτες βγήκαν υγιείς από αυτόν τον άθλιο αγωνιστικό χώρο, όπου ήταν παγωμένος επί 5 ημέρες και για να γίνει το ματς έπρεπε να ρίξουν ένα φορτηγό άμμο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο βούρκος που είδαμε.

Κύριοι, εάν πραγματικά νοιάζεστε για το καλό του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να απαγορεύσετε να γίνονται παιχνίδια σε τέτοιες συνθήκες και να αντιμετωπίζονται παίχτες και προπονητές σαν ζώα. Ντροπή!

Υ.Γ. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο το αφήνετε στην τύχη του και κρίνονται παιχνίδια λόγω των καιρικών συνθηκών και όχι λόγω της ικανότητας των ποδοσφαιριστών.

Αυτονόητο είναι ότι με τέτοιες αγωνιστικές συνθήκες το ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νικητής στη λασπομαχία, 1-0 τον Πανιώνιο
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ