ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Οι Μασούντ και Χατζισαφί να σεβαστούν το συμβόλαιό τους"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση και ζήτησε απ' τους Σοτζαέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί να αγωνιστούν κανονικά στη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (03/08, 22:00), σεβόμενοι το συμβόλαιό τους.

Ο Πανιώνιος τίθεται αντιμέτωπος το βράδυ της Πέμπτης (03/08, 22:00) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και θέλει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Στην πρώτη αναμέτρηση, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορούσε να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σοτζαέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί. Αυτό συνέβη γιατί στα διαβατήρια κάθε Ιρανού πολίτη επισημαίνεται ότι απαγορεύεται το ταξίδι στα "παλαιστινιακά εδάφη".

Έτσι ακριβώς αναφέρεται η περιοχή και όχι Ισραήλ, αφού ως κράτος δεν αναγνωρίζεται από το Κυβέρνηση της χώρας της Μέσης Ανατολής. Από την επανάσταση του 1979 έως σήμερα, οι Ιρανοί που ταξιδεύουν στο Ισραήλ, δεν έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν στο Ιράν.

Ωστόσο, φαίνεται πως προκύπτει ζήτημα ενόψει και της ρεβάνς, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν πρόθυμοι να αγωνιστούν ούτε στο αυριανό ματς (03/08). Γι' αυτό το λόγο, η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και τους ζήτησε να παίξουν κανονικά, σεβόμενοι το συμβόλαιό τους.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σεβόμενη απόλυτα την απόφαση των Μασούντ Σοτζαέι και Εχσάν Χατζισαφί, δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι στο Ισραήλ.

Πλέον όμως για την ρεβάνς που θα γίνει στην Νέα Σμύρνη την Πέμπτη η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη.

Άλλωστε παίκτες αυτού του επιπέδου, έχουν επιλεγεί να είναι στο ρόστερ της ομάδας μας, γι’ αυτά ακριβώς τα παιχνίδια.

Οι παίκτες πρέπει να σεβαστούν τα συμβόλαια τους και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με το στόχο την πρόκριση της ομάδας μας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ