ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Να μην πληρώσουμε τα σπασμένα άλλων"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος με ανακοίνωση του ζήτησε από τους φιλάθλους του κόσμια συμπεριφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ και στήριξη για να επιτευχθεί το όνειρο.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει την Τετάρτη ο Πανιώνιος υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου και άπαντες στο "κυανέρυθρο" στρατόπεδο περιμένουν δυναμική παρουσία από τους φίλους της ομάδας.Θέλουν όμως αυτή να είναι και κόσμια και να βοηθήσει τον Πανιώνιο να φτάσει στον στόχο του.

Για αυτό και η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να έχει κόσμια συμπεριφορά και να προστατεύσει την ομάδα και το γήπεδο ενώ αφήνει και σπόντα με την φράση: "Να μην πληρώσουμε εμείς, τα σπασμένα άλλων".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας έφτασε. Μια στιγμή για την οποία περιμέναμε 18 χρόνια. Γι αυτό λοιπόν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να φροντίσουμε να το μετατρέψουμε σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως μόνο εμείς στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε να κάνουμε.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συνιστά στον φίλαθλο κόσμο να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού. Παράλληλα όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί εισιτήριο για την αναμέτρηση, παρακαλούνται να το κάνουν επίσης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τους ίδιους λόγους.

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, θα πρέπει όλοι μας να φροντίσουμε για την διαφύλαξη της έδρας μας. Μέσα σε κόσμια ατμόσφαιρα, τραγουδάμε για την ομάδα μας και με τα συνθήματά μας γινόμαστε ο 12παίκτης που θα δώσει και την απαραίτητη ώθηση στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ για να κατακτήσει μια ακόμα μεγάλη νίκη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

Υ.Γ. Για να μην πληρώσουμε εμείς, τα σπασμένα άλλων".

ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αναφορικά με την αποστολή του Πανιωνίου για το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Λάμπρου, Σιώπης, Ντουρμισάι και Τασουλής που είναι τραυματίες ενώ ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε μαζί του είκοσι ποδοσφαιριστές και πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα αφήσει δυο παίκτες εκτός.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ