ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Ανοιχτή η πόρτα μας για τον Γρηγορίου"

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή της τον Μιχάλη Γρηγορίου, για τον οποίον ξεκαθάρισε ότι η "κυανέρυθρη" πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή στο μέλλον.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραδέχθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό ότι αυτό ήταν το τελευταίο του ματς στον πάγκο του Πανιωνίου.

Οι "κυανέρυθροι" αποχαιρέτησαν τον μέχρι πρότινος τεχνικό τους και ξεκαθάρισαν ότι η πόρτα του "Ιστορικού" παραμένει πάντα ανοικτή γι' αυτόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος και ειδικότερα ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκος Ζαμάνης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γρηγορίου για την προσφορά του στην ομάδα μας και την πετυχημένη πορεία που είχαμε. Ο κ. Γρηγορίου κατάφερε να διατηρήσει τον Πανιώνιο σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο.

Είχε μία καλή πορεία στην Ευρώπη, ενώ στην μεγαλύτερη διάρκεια τη σεζόν η ομάδα ήταν στην πρώτη πεντάδα και πάλεψε ως τις τελευταίες αγωνιστικές για την ευρωπαϊκή έξοδο. Υπήρξε και η εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο μετά από 20 χρόνια στην ημιτελική φάση.

Ολα αυτά παρά το γεγονός ότι οι συνεχόμενοι τραυματισμοί βασικών παικτών δεν επέτρεψαν στην τεχνική ηγεσία να εφαρμόσει τα πλάνα της χωρίς προβλήματα. Αποχαιρετούμε τον κ. Γρηγορίου σε μια απόφαση από κοινού. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πέτυχε, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή στο μέλλον για εκείνον".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ