ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Άλλοι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι"

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Άλλοι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι"
Πανιώνιος, οπαδοί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση και δίχως να κατονομάζει, αφήνει αιχμές κατά του Μαρίνου Ουζουνίδη, λέγοντας ότι ο 48χρονος προπονητής εκμεταλλεύτηκε το όνομα της ομάδας για να βγει από την αφάνεια.

Στην εκπομπή των καναλιών Novasports «Παίζουμε Ελλάδα» φιλοξενήθηκε την Κυριακή (6/11) ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος μίλησε για τη θητεία του στους «κυανέρυθρους». Η ΠΑΕ απάντησε στον 48χρονο προπονητή, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έφυγε περιπετειωδώς από την ομάδα της Πλατείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: " Ο Πανιώνιος δεν βρισκόταν και δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ στην αφάνεια. Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΣ σύλλογος της χώρας, έχει μάθει να πορεύεται ανεξαρτήτως των προσώπων που κατά καιρούς τον στελεχώνουν.

Αντίθετα, πολλοί είναι αυτοί που κατά το παρελθόν, αλλά κατά πως φαίνεται και στο παρόν, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνομά του, για να βγουν ίσως οι ίδιοι από την αφάνεια αλλά και προκειμένου πάνω σε αυτό να χτίσουν την καριέρα τους και να συμπληρώσουν το βιογραφικό τους. Αυτούς τους αφήνουμε στην κρίση του κόσμου και στην αγωνιώδη αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό τους.

Τις εξελίξεις του προηγούμενου καλοκαιριού δεν τις δρομολόγησε ο Πανιώνιος. Αντιθέτως «άλλοι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι». Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι».

Υ.Γ. Στην αφάνεια δεν μπορεί να βρεθεί ποτέ ο σύλλογος που από τα σπλάχνα του γέννησε τους μεγαλύτερους Ελληνες ποδοσφαιριστές, που στελέχωσαν και στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες. Ο σύλλογος του Πεντζαρόπουλου, του Χάιτα, του Δέδε, των αδελφών Ιντζόγλου, του Θανάση και του Δημήτρη Σαραβάκου, του Μαύρου, του Αναστόπουλου, του Μαυρίκη, του Μωραϊτέλη και τουλάχιστον 50 ακόμα μεγάλων μορφών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ