ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Θα διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στα play offs"

Ουζουνίδης: "Θα διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στα play offs"
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στα play offs, έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανιώνιος έκανε δήλωση ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στα play offs, στην κρισιμότητα των τριών πρώτων αγώνων και στην φιλοδοξία να έρθει το κάτι παραπάνω για τον "Ιστορικό".

Αναλυτικά, δήλωσε:

"Τα τρία πρώτα παιχνίδια των play offs είναι ουσιαστικά και αυτά που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το τι θα μπορέσει να καταφέρει η κάθε ομάδα που συμμετέχει σε αυτά. Τα αποτελέσματά τους εκτός από βαθμολογικό όφελος θα δώσουν και την απαιτούμενη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Για εμάς, η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη, όμως από την στιγμή που μας δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, αυτό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα για εμάς, όμως σίγουρα και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας. Ταυτόχρονα όμως και ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα δώσει και στους παίκτες μου την ευκαιρία να αποκομίσουν περισσότερες εμπειρίες".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ