ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Πιστεύω θα πάρουμε την άδεια"

Ουζουνίδης: "Πιστεύω θα πάρουμε την άδεια"
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε πως η επόμενη σεζόν θα εξαρτηθεί από το αν θα πάρει άδεια ο Πανιώνιος, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για θετικό τέλος.

"Το πιο σημαντικό παιχνίδια για εμάς είναι την Τετάρτη. Περιμένουμε να βγει η απόφαση να δούμε τι θα γίνει. Στο σημερινό παιχνίδι είδαμε και άλλα παιδιά και πρέπει να δούμε όλους τους παίκτες μας. Δώσαμε την ευκαιρία και σε παιδιά να κάνουν το ντεμπούτο τους σήμερα.

Έγιναν και κάποιες αλλαγές για να προστατεύσουμε παίκτες από κάρτες. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για ότι μας έχει δώσει όλη τη χρονιά, μακάρι να πάνε όλα καλά την Τετάρτη και να τους δώσουμε και άλλες χαρές", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιώνιου.

Για την άδεια, είπε: "Μέσα στο γήπεδο πήραμε αυτό που αξίζαμε και η διοίκηση ξέρω ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια. Μιλώντας με του ανθρώπους στην διοίκηση νομίζω ότι τελικά θα την πάρουμε την άδεια".

Για τη σεζόν, τόνισε: "Κρατάμε όλη τη χρονιά. Πολλές φορές λέγαμε να μην τελειώσει αυτή η χρονιά. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούν να έρθουμε και άλλες χαρές στα παιχνίδια των play off αν παίξουμε. Αν είμαστε καλά μπορούμε να είμαστε η έκπληξη στα play off, δεν ξέρω πόσο, αλλά μπορούμε να κάνουμε ζημιές. Όλα εξαρτώνται από την αδειοδότηση και για τη νέα σεζόν για τους παίκτες. Το έχω πει πολλές φορές Πανιώνιος είμαστε και ότι δυσκολίες και να έρθουν θα τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ