ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Έχω συμφωνήσει για ανανέωση"

Ουζουνίδης: "Έχω συμφωνήσει για ανανέωση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε μετά το 3-1 επί του ΠΑΟΚ ότι έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του Πανιωνίου για ανανέωση και ότι μένουν λεπτομέρειες. ΤΙ ανέφερε για το ζήτημα της αδειοδότησης της ομάδας του.

Για το θέμα της αδειοδότησης του Πανιωνίου, αλλά και για το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ (3-1) μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός είπε:

Για το 3-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ: "Μία μέρα που δεν χρειάζεται να λες πολλά λόγια. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πήραν ότι άξιζαν όλη τη χρονιά. Μία πολύ σταθερή ομάδα, από την αρχή ήταν μέσα στην πεντάδα και σήμερα το οριστικοποιήσαμε. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα γιατί ακουγόντουσαν πολλά, χωρίς λόγο. Τα παιδιά τα κατάφεραν έβγαλαν εγωισμό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί , θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος γενικά δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλοί, όμως πετύχαμε δύο γκολ με προσωπικές ενέργειες. Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας, που έστω και στο τέλος επέστρεψε στο γήπεδο. Να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας έτσι".

Για το ζήτημα της αδειοδότησης: "Περιμένουμε από την διοίκηση να δούμε τι θα κάνει, αν θα πάρουμε την αδειοδότηση. Εμείς κάναμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν".

Για το ότι ο Πανιώνιος είναι καλός παρά τα προβλήματα: "Για εμάς είναι μία μαγική χρονιά μέχρι τώρα. Δεν ξέρουμε πως θα πάμε στα play off, έχουμε μικρό ρόστερ πλέον. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει αυτή την χαρά και την προσπάθεια που κάναμε φέτος. Σίγουρα η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη".

Για τις διαφορές της ομάδας με πέρυσι: "Αν δείτε βαθμολογικά, από πέρυσι τον Δεκέμβριο με βάση του βαθμούς ο Πανιώνιος ήταν στην πρώτη πεντάδα. Φέτος αν και έφυγαν πολύ καλοί παίκτες, εμείς βελτιωθήκαμε και έχουμε από τις καλύτερες άμυνες της σεζόν. Πολλοί παίκτες που πέρυσι δεν έπαιζαν πολύ, φέτος έχουν γίνει οι πρωταγωνιστές της ομάδας. Για να βελτιωθεί μία ομάδα, πρέπει να βελτιωθούν οι παίκτες".

Για τους Έλληνες της ομάδας: " Η νέα μη αδειοδότηση έκανε πολύ καλό στον Πανιώνιο, με τα Ελληνόπουλα. Έτσι θα κινηθούμε και τη νέα σεζόν, αν πάρουμε αδειοδότηση. Δεν πρέπει να υπάρξει έπαρση από την επιτυχία".

Για το αν θα ανανεώσει στον Πανιώνιο: "Έχουμε έρθει σε μία συμφωνία με την διοίκηση, μένουν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά δεν νομίζω να υπάρξει θέμα".

Για το εάν θα αποχωρήσουν παίκτες: "Η ομάδα κάνει την διαφορά, όχι ο παίκτης. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ που δουλεύει μέσα στο γήπεδο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ