ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Νωρίς να λέμε ότι κοιτάμε ψηλά"

Ουζουνίδης: "Νωρίς να λέμε ότι κοιτάμε ψηλά"
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κρατά χαμηλά τη μπάλα στον Πανιώνιο, παρά τη νέα νίκη της ομάδας του, κόντρα στην Καλλονή αυτή τη φορά. "Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε" είπε μεταξύ άλλων.

Μετά το 2-0 του Πανιωνίου σε βάρος της Καλλονής, ο προπονητής των "κυανέρυθρων" Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε: "Όλες οι νίκες είναι σημαντικές, η σημερινή ήταν και δίκαιη. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ήμασταν σοβαροί, πιεστικοί και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την σοβαρότητα που έδειξαν.

Θέλουμε να βγάλουμε και άλλα ακόμα περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι μας. Είμαι ευχαριστημένος και από τα παιδιά που ήρθαν πιο αργά στην ομάδα. Οι δύο συνεχόμενες νίκες σου δίνουν μεγαλύτερη ώθηση και τώρα έχουμε ένα ακόμη ματς με την Βέροια στην έδρα μας. Αν καταφέρουμε να πάρουμε και εκεί τη νίκη θα μπορέσουμε να είμαστε πιο άνετοι στη συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε και ελπίζω να έρθουν ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι κοντά μας».

Για το ότι στο πρώτο ημίχρονο παρασύρθηκε η ομάδα από το δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων: « Δεν είμαστε ακόμα η μεγάλη ομάδα, η πιο έμπειρη ομάδα. Πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε. Τα παιδιά έδειξαν και στο Αγρίνιο και σήμερα τι κάναμε λάθος με τον Πανθρακικό. Θέλουμε να παίζουμε μπάλα, είμαστε ομάδα που δεν θέλουμε διακοπές».

Για το αν είναι τελικά αυτή η θέση του Μπακασέτα: «Νομίζω πως αυτή είναι η θέση του. Πέρυσι μου είπε ότι η θέση του είναι στην κορυφή και του είπα πως είναι για από πίσω από τον επιθετικό. Έχει καλά πόδια και εκεί βοηθάει πολύ».

Για την καλή απόδοση και του Μασούρα: « Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι ποιος θα μένει εκτός 18αδας. Ξέρουν τα παιδιά ότι προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι δίκαιος».

Για τη συνέχεια: « Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Ακόμα είναι νωρίς να λέμε ότι κοιτάμε ψηλά και τέτοια. Θέλει ηρεμία και συγκέντρωση τώρα. Οι παίκτες μας μπορούν να δώσουν ακόμη περισσότερα πράγματα και έτσι θα γίνει και καλύτερη η ομάδα».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ