ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Μας επηρέασαν οι απουσίες"

Ουζουνίδης: "Μας επηρέασαν οι απουσίες"
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως τα playoffs έδωσαν την ευκαιρία να δει κι άλλους παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα δύσκολα.

"Μπήκαμε σε μια άνιση διαδικασία, θα ήταν δύσκολο και λόγω του μικρού ρόστερ. Δεν έχω κανένα παράπονο, ότι είναι να κάνουν τα παιδιά το κάνουν.

Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν προσπαθούν. Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε και κάποιους άλλους παίκτες για την νέα χρονιά", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιώνιου και συνέχισε:

"Μην ξεχνάμε πως σε δύο εβδομάδες ξεκινάμε νέα χρονιά και πάλι είχαμε ένα θέμα με τον Ρισβάνη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Είναι πολύ κουρασμένα, λογικό είναι. Αν είχαμε τους μεσοεπιθετικούς μας θα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα. Έγιναν όσα έγιναν και άλλαξαν τα δεδομένα για εμάς.

Έχουμε το ματς με την ΑΕΚ και να κλείσουμε καλά την χρονιά. Είναι δύσκολα για εμάς τώρα, καθώς πρέπει να αλλάξουμε την μεσοεπιθετική μας ομάδα. Μιλάμε με κάποια παιδιά που είναι να έρθουν στην ομάδα, περιμένουμε να συμφωνήσουμε. Δεν έχουμε, όμως, χρόνο και πολλές επιλογές".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ