ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Και οι δυο πλευρές θέλαμε την ανανέωση"

Ουζουνίδης: "Και οι δυο πλευρές θέλαμε την ανανέωση"
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Μία μέρα μέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλά στο Sport24.gr και εξηγεί γιατί καθυστέρησαν οι υπογραφές. "Δεν ήταν τόσο καλός ο Ολυμπιακός", λέει για τον τελικό Κυπέλλου.

Κάτοικος Νέας Σμύρνης θα παραμείνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και τη νέα αγωνιστική σεζόν, αφού έβαλε την υπογραφή του σε νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο.

Βέβαια η όλη διαδικασία καθυστέρησε λίγες ημέρες με αποτέλεσμα να υπάρξουν σενάρια που τον ήθελαν στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων της Superleague.

Ο ίδιος, πάντως, με δηλώσεις του στο Sport24.gr ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του ήταν ο Πανιώνιος: "Ήταν κάτι λεπτομέρειες που έπρεπε να ειπωθούν", είπε αρχικά ο κόουτς του Ιστορικού και συνέχισε:

"Υπήρχε διάθεση από όλες τις πλευρές να ανανεώσουμε. Δεν υπήρχε θέμα να μιλήσω με άλλες ομάδες. Απλά έπρεπε να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα που υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις".

Νέα σεζόν και πολλοί νέοι παίκτες, αφού αποχωρούν κάποια παιδιά. Πόσο δύσκολο είναι το έργο σας;

"Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Σίγουρα υπάρχει ένας κορμός, αλλά από εκεί και πέρα θα βρούμε λύσεις. Ο Πανιώνιος θα βρει λύσεις, πάντα βρίσκει.

Μεσοεπιθετικά έχουμε απουσίες (Κολοβός και Γιάννου αποχωρούν), αναγκαστικά θα αλλάξουμε. Οργανωτικά θέλουμε επίσης δουλειά κυρίως στις εγκαταστάσεις.

Δεν μπορούμε να κάνουμε όμως τρελά πράγματα. Θα δουλέψουμε με ότι εργαλεία έχουμε".

Ουζουνίδης: "Και οι δυο πλευρές θέλαμε την ανανέωση"
INTIME SPORTS

Και δυο λόγια για τον τελικό Κυπέλλου. Βρεθήκατε στο ΟΑΚΑ, πως είδατε το ματς;

"Είναι σημαντικό το σημείο που μπήκε το γκολ. Η εικόνα του πρώτου μέρους δεν προδίκαζε αυτή την εξέλιξη σε καμία περίπτωση. Βέβαια, εκεί φάνηκε πως η Ξάνθη δεν ήταν έτοιμη να διαχειριστεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα και ψυχολογικά".

Ο Μπέρτος ήταν καταπληκτικός στο πρώτο μέρος, ένα λάθος όμως άλλαξε όλο το ματς.

"Συμβαίνουν αυτά. Τα κάνουν και οι μεγαλύτεροι παίκτες. Η ψυχολογία του "σκοτώθηκε" μετά και φάνηκε αυτό. Είναι η απειρία ίσως.

Πάντως θέλω να τονίσω πως ο Ολυμπιακός γι ακόμα ένα παιχνίδι δεν είχε καλή απόδοση. Όμως είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει να παίρνει αυτά τα ματς. Στο τέλος το καθάρισε εύκολα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ