ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε"

Ουζουνίδης: "Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπογράμμισε πως η νίκη επί του Ηρακλή δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα του, παραδέχτηκε ωστόσο πως ο Πανιώνιος υστερεί όσον αφορά στη δημιουργία παιχνιδιού.

"Όταν έχεις ένα τέτοιο πρόγραμμα όπως εμείς με δύο σερί παιχνίδια εκτός σε "Καραϊσκάκης" και "Καυτανζόγλειο" καταλαβαίνετε εύκολα ο καθένας πως ο στόχος μας ήταν επικεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως δεν είμαστε έτοιμοι.

Ξέρουμε τις αδυναμίες μας. Δεν μου κάνει έκπληξη πως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Θέλουμε κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας. Υστερούμε δημιουργικά", σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου μετά το 1-0 της ομάδας του και το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, για να προσθέσει:

"Ήταν σημαντική η νίκη μας. Επρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Πήραμε ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και με την πάροδο του χρόνου που θα μπουν και οι ποιοτικοί μας παίκτες θα αλλάξει η εικόνα μας. Το γκολ ήταν καθοριστικό. Στο λεπτό που ήρθε. Μία φορά τους βρήκαμε ανοργάνωτους και ευτυχώς για εμάς έγινε γκολ".

"Πιστεύω ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ηρακλής πίεσε όπως ήταν λογικό, όμως δεν κινδυνέψαμε πέρα από μία φάση με τον Μπουλούτ. Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Αυτός ήταν ο στόχος και το πετύχαμε. Χαίρομαι που ο Ηρακλής επέστρεψε.

Ο Ηρακλής αγωνιστικά ποτέ δεν έπεσε και αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια το πρωτάθλημα αυτό δεν είναι ίδιο με της Β’ Εθνικής. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ