ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Είναι... γελασμένοι οι παίκτες μου"

Ουζουνίδης: "Είναι... γελασμένοι οι παίκτες μου"
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χαλάρωση μετά την επίτευξη του στόχου της εξασφάλισης (τουλάχιστον ως προς το βαθμολογικό κομμάτι) της παρουσίας στα πλέι οφ, εντόπισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Πανιώνιο.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν ήταν καθόλου καλή και δικαίως έχασε (2-0) από την ΑΕΚ. Ευχήθηκε όλα να πάνε καλά με την αδειοδότηση και να ξαναβρεί απέναντι του την Ένωση στα πλέι οφ. Δεν έκρυψε, ακόμα, πως θα είναι δύσκολο το καλοκαίρι να πει ο Πανιώνιος «όχι» στο ενδεχόμενο παραχώρησης κάποιων ποδοσφαιριστών.

" Ήταν ένα κακό παιχνίδι από εμάς. Μπορώ να το δικαιολογήσω, γιατί όταν πετυχαίνεις τον στόχο, υπάρχει μια χαλάρωση. Λογικό ήταν να τύχει κάποια στιγμή, να δεχθούμε γκολ. Έγινε σε μια ανύποπτη φάση. Ήταν ένα καλό μάθημα για τους παίκτες μου. Αν δεν έχει συγκέντρωση σ’ ολο το διάστημα του παιχνιδιού, μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, θα σου κάνει γκολ.

Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι πως αν νομίζουν πως τελείωσε το πρωτάθλημα, είναι γελασμένοι. Ανεξάρτητα με την αδειοδότηση, πρέπει να το παλεύουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα και είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή μέρα και δίκαια χάσαμε".

Για τους παίκτες του Πανιωνίου, για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, ο Ουζουνίδης τόνισε: "Οι παίκτες μας πρέπει να συνηθίσουν μ’ αυτή την πιεση. Αν μας δοθεί η ευκαιρία να δώσουμε κάποιους παίκτες, θα πρέπει να τους δώσουμε. Δεν είναι εύκολο να κρατήσουμε το γκρουπ όπως είναι".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ