ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Αυτό που θέλαμε"

Ουζουνίδης: "Αυτό που θέλαμε"
Ουζουνίδης, Ματζουράκης INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ότι η ομάδα του πέτυχε το ζητούμενο με τον Παναιτωλικό. Μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και εξέφρασε την πίστη του ότι οι Αγρινιώτες θα τα πάνε καλύτερα στη συνέχεια.

Μετά τη νίκη (1-2) του Πανιωνίου στο Αγρίνιο, ο προπονητής των "κυανέρυθρων" Μαρίνος Ουζουνίδης είπε: " Εκείνο που μας ενδιέφερε ήταν να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και το καταφέραμε. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και στο αμυντικό κομμάτι αλλά και βγάλαμε τις επιθέσεις που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα δεν ήμασταν το ίδιο καλοί.

Αυτό οφείλεται και στον αντίπαλο που ήταν πιο δραστήριος και έμπαινε πιο δυνατά στις μονομαχίες αλλά και ένας δεύτερος λόγος είναι ότι είχαμε κι εμείς αρκετά παιδιά μέσα στην ενδεκάδα που δεν είχαν ρυθμό αγώνων και ήταν φυσιολογικό να έρθει η κούραση.

Έτσι δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τις επιθέσεις που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλούς χώρους. Αν ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες και να δημιουργήσουμε περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ. Ήταν κάτι όμως που το περίμενα γιατί ναι μεν μας ενδιαφέρει το κύπελλο και θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, θέλουμε όμως να δώσουμε την ευκαιρία και σε κάποια παιδιά να ετοιμαστούν και μέσα από αυτά τα παιχνίδια να πάρουν το ρυθμό και να δούμε την ετοιμότητά τους. Συγχαρητήρια στα παιδιά.

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν το ίδιο με το παιχνίδι πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Οπότε αν στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο κερδίσουμε θα έχουμε την ευκαιρία στο τελευταίο παιχνίδι να το δούμε εντελώς διαφορετικά. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και νομίζω ότι με την έλευση του καινούργιου προπονητή θα πάει καλύτερα, είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλύτερα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ