ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Όταν σκοράρει, νικάει

Όταν σκοράρει, νικάει
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Μητρόπουλος σκόραρε για πρώτη φορά στη φετινή Super League και διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να πανηγυρίζει μετά το τέλος κάθε αναμέτρησης που έχει βρει δίχτυα.

Είναι ένας από τους παίκτες που δεν διακρίνεται για την έφεσή του στο σκοράρισμα. Ωστόσο, φέτος το "έψαχνε" από το πρώτο παιχνίδι και τελικά το γκολ ήρθε μόλις την τρίτη αγωνιστική. Ο λόγος για τον Παύλο Μητρόπουλο, έναν εκ των αρχηγών του Πανιωνίου, ο οποίος σταδιακά βελτιώνεται και στο επιθετικό κομμάτι.

Ο 24χρονος μέσος προσπαθεί να προσθέσει στο ρεπερτόριό του και το γκολ και δεν είναι λίγες οι φορές που δοκιμάζει το πόδι του. Την πρώτη αγωνιστική με τον Εργοτέλη είχε κάποιες καλές στιγμές, κόντρα στον Παναθηναϊκό περιορίστηκε κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, όμως, με τον Αστέρα Τρίπολης σκόραρε για πρώτη φορά φέτος πετυχαίνοντας μάλιστα ένα εντυπωσιακό γκολ.

Αυτό ήταν μόλις το τρίτο στην καριέρα του στο πρωτάθλημα. Έχει σκοράρει άλλη μία φορά κόντρα στον Λεβαδειακό στην περσινή νίκη του Πανιωνίου με 4-2, ενώ για να βρει κανείς το προηγούμενο γκολ του θα έπρεπε να πάει στη σεζόν 2011/12, όταν με τη φανέλα του Παναιτωλικού είχε σκοράρει κόντρα στην Ξάνθη. Τι κοινό έχουν αυτά τα τρία παιχνίδια; Ότι η ομάδα του Μητρόπουλου έπαιζε εντός έδρας και ότι τελικά πήρε τη νίκη.

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 2-1

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 4-2

Παναιτωλικός - Ξάνθη 2-0

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ